Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Woning Waalwijk dicht na vondst drugs

Bericht geplaatst op // 3119 keer bekeken

De gemeente Waalwijk heeft vrijdag een appartement aan het Louis Paul Boonhof gesloten voor een periode van zes maanden.

Dat gebeurt omdat er op 30 juli een hennepkwekerij met bijna 300 planten in het appartement gevonden werd. Het is al de tweede keer deze zomer dat de gemeente een particuliere woning sluit vanwege hennepteelt.

Dat gemeenten de mogelijkheid hebben om panden te sluiten waar zaken spelen die met drugs te maken hebben is een gevolg van het zogenaamde Damoclesbeleid. In Waalwijk zijn als gevolg van dat beleid de afgelopen jaren al diverse bedrijfspanden voor langere tijd gesloten.

Bekijk de foto's:

Reacties  

#1 Koos 29-08-2015 10:08
Drugs en zeker de productie hiervan, horen niet in een huis. Alsmede bijvoorbeeld een tatoo studio/nagelstu dio etc. Wat ik wel persoonlijk heel flauw vind is dat men zo'n plaquette aan het raam hangt of als men een zeer grote crimineel te pakken heeft. Dan kan men ook bij de zgn. "zakkenvullers" hier in de gemeente Waalwijk ook een plaquette hangen met als tekst; "Hier woont een zakkenvuller".
#2 Paulus 02-09-2015 11:31
Plaquette hangen heb ik geen probleem mee, wil je zo je geld verdienen en word je gepakt, eigen schuld, dan sta je maar voor paal!
je zou er maar naast wonen als er brand uitbreekt...

Een (legale)nagelst udio vergelijken met een hennepkwekerij is wel een beetje vreemd.
#3 un Wolluker 03-09-2015 00:29
@2

"Plaquette hangen heb ik geen probleem mee, wil je zo je geld verdienen en word je gepakt, eigen schuld, dan sta je maar voor paal!"

De vraag is alleen WIE er nu eigenlijk voor paal staat. Die crimineel is (neem ik aan) al lang uit huis gezet/opgepakt, of misschien woonde er überhaupt wel niemand in die woning. De buurt wordt nu echter een half jaar lang "opgeleukt" met zo'n bord, waardoor de complete buurt een slechte naam krijgt ("hier wordt wiet geteeld"). Ik vraag me dus af of je wel zo blij moet zijn met zo'n uithangbord. De dader is opgepakt, dus wat voegt het dan nog toe?
#4 mesut 03-09-2015 03:05
Politie wilt laten zien dat ze wat kunnen vinden en ze laten zien dat ze even goede neuzen hebben als honden
#5 atakankanata 03-09-2015 03:07
Je moet je geld eerlijk. Verdiennen....

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl