Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Woninginbreker gepakt in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4374 keer bekeken

Waalwijk - In Waalwijk kon een woninginbreker worden aangehouden. De politie kon de man inrekenen vanwege goede informatie van buurtbewoners. De arrestant is een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Op woensdagavond 14 januari 2015 namen agenten een aangifte van een woninginbraak in de Orteliuslaan in Waalwijk. De bewoner ontdekte de inbraak bij thuiskomst rond 20.00 uur Het bleek dat er een raam was opengebroken. De daders (vermoedelijk 3) waren volgens buren vertrokken in een zilverkleurige Audi.

Een wijkbewoner hoorde van de inbraak en waarschuwde meteen de politie toen hij de bewuste zilverkleurige Audi bij hem in de straat geparkeerd zag staan. Het voertuig werd vervolgens door agenten onder observatie genomen. Toen er een uur later iemand met de auto vertrok, greep de agenten in. De bestuurder van de auto werd gearresteerd. In de auto werd een deel van de buit van de inbraak aangetroffen. Ondanks een zoekactie in de buurt, werden andere mogelijke daders niet meer aangetroffen. De 21-jarige arrestant is in de cel gezet en de Audi werd in beslag genomen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl