Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Woninginbrekers nemen twee auto's mee in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4624 keer bekeken

Waalwijk - De bewoners van een huis aan de Van Duvenvoordestraat missen na een woninginbraak hun twee auto's. De inbrekers namen tijdens een inbraak de autosleutels mee en ging er vandoor met een zwarte VW Golf en een grijze BMW 3-serie. De inbraak vond plaats op zaterdag 4 maart 2015 tussen 04.00 uur en 06.15 uur.

De inbrekers kwamen het huis binnen via de achterkant. Daar werden gaatjes geboord naast het slot van de achterdeur. Via het boorgat werd de sleutel omgedraaid. De sleutel zat namelijk aan de binnenkant in het slot gestoken. De daders namen de contactsleutels van de twee auto's mee, die vervolgens werden gestolen.

Agenten namen een aangifte op en stelden een verder onderzoek in. De VW Golf heeft kenteken 2-ZHS-89 en de BMW: 9-KHK-14. Beide auto's staan inmiddels internationaal als gestolen voertuig gesignaleerd.

Door verbeterde autosleutels (met computerchip), startonderbrekers en andere antidiefstal beveiligingen wordt het autodieven steeds moeilijker gemaakt. De dief moet tegenwoordig over de originele autosleutel beschikken om een auto te kunnen stelen. Om die reden breken autodieven regelmatig in bij woningen om de autosleutels te kunnen bemachtigen.

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl