Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Zware mishandeling bejaarde chauffeur in Waalwijk bij opsporingsprogramma's

Bericht geplaatst op // 3830 keer bekeken

WAALWIJK - Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteden deze week aandacht aan de poging tot carjacking in Waalwijk op 12 november. De 75-jarige Belgische chauffeur werd hierbij zwaar mishandeld door twee mannen. Hij raakte zwaargewond aan een oog.

De bejaarde man reed rond tien over zeven 's avonds met zijn bestelbus op de Midden-Brabantweg vanaf industrieterrein Haven VII naar de A59 richting Raamsdonksveer. Volgens de politie vervoerde hij elektronica. Blauw zwaalicht op dak. Toen de Belg stopte voor een verkeerslicht reden twee auto's hem klem. Het ging om een grijze Volkswagen Golf met een blauw zwaailicht op het dak en een rode bestelauto. Uit de wagens sprongen twee gemaskerde mannen. Een van hen sloeg het raampje van het portier kapot en gaf de chauffeur een stomp in zijn gezicht. De mannen deden het portier open, sloegen nog enkele keren op het slachtoffer en probeerden hem uit de bus te trekken. Slachtoffer houdt zich vast De bejaarde man hield zich stevig vast aan zijn stuur en de handrem. Het duo sloeg op de vlucht toen een voorbijganger claxonneerde en met zijn lichten seinde.

De daders hadden de Belg zo hard geslagen dat hij aan een oog moest worden geopereerd. Reconstructie in opsporingsprogramma's In de opsporingsprogramma's is een reconstructie te zien. Bureau Brabant is maandagavond vanaf tien over zes te zien op Omroep Brabant en wordt ieder uur herhaald tot dinsdag tien over vijf 's middags. Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien om half tien op Nederland 1.

Laatst aangepast op 11 februari 2014 15:52

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl