Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Brand in schuur slaat over op bakkerij in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 7407 keer bekeken

WAALWIJK - In een grote schuur in Waalwijk woedt donderdag aan het einde van de middag een grote brand. Het gaat om een schuur achter een woning aan het Hoogeinde. Rond 17.30 uur was de brand grotendeels onder controle.

Hulpdiensten rukten massaal uit; de brandweer probeerde te voorkomen dat het vuur overslaat naar de naastgelegen bakkerij van Hans van Beijnen. Dat is niet gelukt; de Veiligheidsregio meldt dat ook daar wordt geblust en gecontroleerd. Volgens een politie-agent ter plaatse is er in de bakkerij veel schade.

De eerste melding van de brand kwam rond 16.45 uur binnen. Al snel schaalde de brandweer op naar grote brand. De vlammen sloegen hoog boven het pand uit, maar sinds de komst van de brandweer werden de grootste vlammen snel bedongen.

 

Er zijn meerdere blusploegen naar het Hoogeinde gekomen. De brandweer blust onder andere met een hoogwerker. Het is lastig het vuur te bereiken, omdat de schuur alleen via een relatief smalle steeg toegankelijk is. De politie heeft de hele straat afgesloten, om toeschouwers op afstand te houden en de hulpdiensten de ruimte te geven.

Mensen uit de wijde omgeving zien een rookpluim boven de stad. Die is onder andere te zien vanuit Sprang-Capelle en de A59, zo melden mensen via sociale media.

Laatst aangepast op 01 februari 2018 19:48

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl