Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Drie auto's botsen en rijden tegen vangrail op A59 bij Waalwijk, weg is weer open

Bericht geplaatst op // 2226 keer bekeken

Waalwijk - Door een botsing met drie auto’s op de A59 bij Waalwijk was zondagavond de snelweg een half uur compleet afgesloten richting Drunen. Een persoon raakte lichtgewond en is door ambulancepersoneel uit de auto gehaald.

Drie auto's botsten met elkaar en belandden tegen de vangrail, waardoor de weg tijdelijk moest worden afgesloten. Omstanders, die de hulpdiensten belden, zeiden dat er nog iemand in de auto zat. Ze wilden deze persoon er zelf uithalen, maar de politie vroeg hen dat niet te doen, omdat de verwondingen onbekend waren.

Uiteindelijk heeft ambulancepersoneel de lichtgewonde inzittende uit de auto gehaald en gecontroleerd in de ambulance. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De drie auto's moesten allemaal worden weggetakeld, waardoor de weg een half uur was afgesloten richting Den Bosch. De A59 is inmiddels weer open.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 m.v. Venrooij 18-02-2019 03:41
Ongeloof als ik dit bericht lees. Wat is dit vraag ik mij af. het begon in de nacht van donderdag op vrijdag: auto met 25-jarige in de brand. Zondagochtend Rosmalen: auto met drie personen in de brand en dan dit bericht: zondag drie auto in botsing? Stel je als ouders voor dat je een bericht krijgt dat je kinderen levend zijn verbrand? Er is wel erg veel gebeurd met de auto-ongelukken en allemaal zo'n beetje in dezelfde omgeving. Ik wens de nabestaande heel veel kracht toe.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl