Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Eigenaar vindt gestolen fiets terug op Marktplaats

Bericht geplaatst op // 3644 keer bekeken

Waalwijk - Agenten arresteerden zaterdagavond 3 januari een 29-jarige man in zijn woning in Waalwijk vanwege heling van een gestolen fiets. Dat gebeurde nadat de rechtmatige eigenaar zijn gestolen fiets tegenkwam op de veilingsite Marktplaats.

De elektrische damesfiets van het merk Sparta werd 2 januari jl. gestolen aan de Mede in Waalwijk. De dief vernielde daarbij het kettingslot om de fiets te kunnen bemachtigen. De gedupeerde eigenaar deed aangifte bij de politie en zag tot zijn verbazing dat een dag later zijn fiets te koop werd aangeboden in Waalwijk via de veilingwebsite Marktplaats Er werd vervolgens een verkoopafspraak gemaakt. Toen bleek dat het inderdaad om de gestolen fiets ging, werd de politie erbij gehaald. Agenten arresteerden de 29-jarige verkoper en namen de fiets in beslag.

De verdachte verklaarde dat hij de fiets voor € 100,- van een onbekende man had gekocht. Tegen de arrestant is proces-verbaal opgemaakt wegens heling. De gestolen fiets ging retour naar de rechtmatige eigenaar.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl