Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Vrouw komt hard ten val door spekglad wegdek aan het Vredesplein Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3197 keer bekeken

Op zondag 4 januari 2015, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een val aan het Vredesplein.

Een vrouw was met haar fiets onderuit gegaan door het spekgladde wegdek. De vrouw raakte flink gewond. Ze was moeilijk aanspreekbaar en verloor veel bloed uit haar hoofd.

Omstanders hebben de vrouw meteen geholpen. Het ambulancepersoneel is een tijdje bezig geweest om de vrouw stabiel te krijgen.

Ze is overgebracht naar een ziekenhuis.

Bekijk de foto's:

Reacties  

#1 ?? 04-01-2015 18:54
Was deze mw. met een fiets club onderweg? Er staan zoveel (nieuwsgierige) kijkers bij?
Hopelijk knapt de vrouw snel op.
#2 Ozzie 05-01-2015 12:47
@1

" Was deze mw. met een fiets club onderweg? Er staan zoveel (nieuwsgierige) kijkers bij? "

Dat kunnen toch ook gewoon mensen zijn die toevallig in de buurt waren of langsfietsten en die keken of ze hulp konden bieden? Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom je suggereert dat dit nieuwsgierige kijkers zouden zijn.
#3 ?? 05-01-2015 15:22
Hulp bieden? Met handen in de zakken! Laat hulpverleners hun werk doen. En ga er iets verder vandaan staan. Als ze Hulp nodig hebben dan zullen ze daar zeker om vragen. Hopelijk gaat het goed met de vrouw.
#4 jl 05-01-2015 17:03
Vreemd dit soort reacties. Ik heb persoonlijk bij het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste melding heeft het ruim 25 minuten geduurd voor er een ambulance aanwezig was door de gladheid en drukte hiervan. ALLE omstanders die aanwezig zijn op de foto en dus ook de mensen met de "handen in de zakken" hebben een bijdrage geleverd danwel ondersteund waar nodig. Zelf heb ik 20 minuten op mijn knieën gezeten op een bevroren ondergrond. Het is dan erg prettig dat wanneer er professionele hulp aanwezig is je de benen mag strekken, alles op je kunt laten inwerken en de handen mag opwarmen. Ik hoop dat het met de betreffende mevrouw weer snel beter gaat. Verder hoop ik dat mensen die reageren eerst nadenken alvorens te oordelen!
#5 Ozzie 05-01-2015 17:06
@3

" Hulp bieden? Met handen in de zakken! "

Sorry hoor, met alle respect maar je kent totaal de situatie niet, maar gaat wel vanachter je toetsenbord mensen die je niet kent van alles verwijten. Ik vind het nogal ongepast wat je doet. Zoals je duidelijk op de foto's kunt zien is de ambulance al ter plaatse dus valt er voor de omstanders niks meer te doen. Er staat er eentje met z'n handen in z'n achterzakken. Ik weet niet of je het gezien hebt, maar het vriest dus zo vreemd is dat niet. Deze mensen hebben het slachtoffer misschien wel gerustgesteld totdat de ambulance arriveerde, en dan vind jij het nodig om je gal te spuwen over diezelfde mensen? Het siert je niet en het is te hopen dat als jou zelf ooit iets overkomt er ook mensen zijn die zo aardig zijn om even te stoppen en hulp te bieden.
#6 ?? 05-01-2015 20:32
Bij deze mijn oprechte excuses voor degene die geholpen hebben. Super! Ik had inderdaad niet zo mogen oordelen. Maar toch vind ik het een raar gezicht dat de mensen er zo dicht boven op staan.
#7 jl 05-01-2015 20:51
Dat vind ik een sportieve reactie. Excuus was niet nodig maar waardeer ik zeer!
#8 Ozzie 05-01-2015 22:48
En de les die we hier (en sowieso in het algemeen) uit kunnen trekken, is dat je niet zomaar moet (ver)oordelen zonder de feiten te kennen. Vaak ontstaan hier in het dagelijks leven allerlei misverstanden en frustraties door, terwijl dat helemaal nergens voor nodig en goed voor is. Zonde van de energie.
#9 ?? 09-01-2015 19:06
Hallo allemaal die een helpende hand hebben gegeven dank ik. Ze is aardig aan het herstellen. Hersenschudding en flink gekneusde ribben. Ik ga wel de gemeente een brief schrijven i.v.m. die spekgladde wegen waar sneller zout gestrooid kan worden want dat is toch wel een belangrijk gegeven. Dat hebben we wederom weer mogen meemaken met alle gevolgen van dien.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl