Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Ernstig ongeluk bij Waalwijk-Oost

Bericht geplaatst op // 4290 keer bekeken

Waalwijk - Op zondag 24 december 2023, rond de klok van 04:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling bij Waalwijk-Oost.

De bestuurder kwam met zijn auto vanaf de Hoogeindse Rondweg en wilde de A59 bij Waalwijk-Oost oprijden toen het mis ging. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en kwam met zijn auto in een sloot terecht. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen onder de auto een overleden persoon aan.

De bestuurder was gevlucht. Drie andere inzittenden stonden op de kant. Als eerste werd een zoektocht gestart naar de verdachte die gevlucht was. Korte tijd later werd een man 28-jarige man uit Polen zonder bekende vaste woon- of verblijfplaats in Nederland aangehouden die nat was en onder de modder zat. Hij wordt verdacht van het verlaten van de plaats van het ongeval, het veroorzaken van een dodelijke aanrijding en het rijden zonder rijbewijs. De eerste indicatieve test wees uit dat de man ook nog onder invloed was van verdovende middelen. Het team Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van dit incident.

Het dodelijk slachtoffer is inmiddels onder de auto vandaan gehaald.

Laatst aangepast op 24 december 2023 11:59

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl