Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Herdershond trekt vrouw van fiets aan de Burg. Teijssenlaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3252 keer bekeken

Op vrijdag 26 juni 2015, rond de klok van 22:15 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een val aan de Burg. Teijssenlaan.

Een vrouw was op haar fiets haar herdershond aan het uitlaten. De hond zag een andere hond voorbij komen en vloog op de andere hond af. De vrouw werd van haar fiets getrokken door haar eigen hond en kwam hard op het wegdek terecht. De vrouw raakte flink gewond aan haar gezicht. De vrouw is meteen overgebracht naar een ziekenhuis.

De hond, die inmiddels door omstanders was gevangen, is opgehaald door de dierenambulance.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 27 juni 2015 00:02

Reacties  

#1 Marlies 27-06-2015 05:22
Erg dat de vrouw letsel opgelopen heeft, dat allereerst.
Maar een hond uitlaten per fiets? Niet echt DE MANIER?
Het heeft soms al risico als je dat op 'de normale manier' doet, , want als je je hond niet onder controle hebt kan dit al heftige taferelen opleveren.
Ik hoop dat het meevalt met de verwondingen, maar ik hoop ook dat de hond er "zonder kleerscheuren' van afkomt: hij heeft dit misschien niet geleerd? Eerst goed commando's leren en dan gewoon aan de lijn lekker laten snuffelen en met een gewone pas en gewapend met 'gereedschap voor opruimen' uitlaten, heerlijk voor hond én baasje? een spoedig herstel toegewenst.
#2 marianne scheutjens 27-06-2015 08:15
Graag wil ik even wat recht zetten. Deze mevrouw was niet op de fiets. Ze was haar hond aan het uitlaten en die reageerde fel naar een andere hond en haar hond trok haar toen met veel kracht om. En ik kan het weten want ik was die andere hond aan het uitlaten. Ik wens de mevrouw een spoedig herstel toe.
#3 Dat zeg ik 28-06-2015 15:26
Beterschap voor de mevrouw. En zoals @1 zegt, hopelijk komt de hond er zonder kleerscheuren vanaf. Het is normaal gedrag dat een hond soms reageert op een andere hond en aan de riem gaat trekken. Dat mevrouw daarbij is gevallen, is super vervelend inderdaad, maar hopelijk wordt dit de hond niet aangerekend. Die kan daar niks aan doen en doet het ook echt niet expres.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl