Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Man aangereden op beruchte kruising aan de Grotestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4684 keer bekeken

Op zondag 28 juni 2015, rond de klok van 12:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Grotestraat/Groenstraat.

Op de kruising was een fietser aangereden. Volgens omstanders vloog de man over de motorkap van de auto heen. De man wilde met zijn fiets de bocht nemen toen er een auto kwam aanrijden en de man aan reed. De man was flink gewond aan zijn hoofd.

Personeel van de ambulancedienst is een tijd bezig geweest met de man. Hierna is hij overgebracht naar een ziekenhuis.

Op deze kruising zijn al meerdere ongevallen gebeurd.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 28 juni 2015 13:59

Reacties  

#1 Jan 28-06-2015 13:51
Dit kruispunt heeft veel media-aandacht gekregen. Zelfs een keer bij Kanniewaarzijn geweest. Maar er gebeurt vooralsnog niks. Eerst moet er een dode vallen, denk ik. http://youtu.be/kyEjK9ChtEw
#2 Marianne 28-06-2015 15:23
Wie dit kruispunt ontworpen heeft moet per direct worden ontslagen. Onoverzichtelij k en levensgevaarlij k. En de gemeente.... Die doet niks en sluit de ogen,.
#3 rvl 28-06-2015 18:02
Ik ben t eens dat dit niet het meest makkelijke kruispunt is.
Maar als je de verkeersregels die iedereen !! geleerd heeft gewoon toepast is t gewoon duidelijk !
#4 Kareltje 28-06-2015 18:05
Ik denk dat het slim van de gemeente zal zijn dat ze hier een rotonde laten aanleggen. Dan is het probleem met al die ongelukken ook meteen afgelopen.
#5 hans 28-06-2015 18:32
Als niemand fouten maakt is het overal veilig "rvl" maar als de praktijk uitwijst dat dit niet werkt moet er iets gebeuren...
En dan kun je als gemeente dom volhouden of iets mee doen.... Wij liepen net langs toen het gebeurde en het zag er ernstig uit.....
#6 Marcel 28-06-2015 22:53
Weer zo'n lekkere misser van onze popie jopie van de gemeente : de wethouder de Groos
#7 Stephan 29-06-2015 10:14
Ik begrijp niet wat er onoverzichtelij k is aan dit kruispunt. Duidelijke bewegwijzering, hoogteverschill en, etc. De ongelukken die er gebeuren, worden niet veroorzaakt door dit kruispunt, maar door mensen die niet op zitten te letten en/of voorrang nemen waar ze dat niet hebben.
Het is makkelijk om de gemeente telkens de schuld te geven als er ergens een ongeluk gebeurt, maar als men gewoon op de weg let en zich aan de verkeersregels houdt zullen er een stuk minder ongelukken gebeuren, waar dan ook.
#8 Eduardus 30-06-2015 15:17
@7 Theorie en praktijk zijn twee verschillende zaken. In theorie zou iedereen zich aan de regels moeten houden en voldoende kennis moeten hebben om deel te kunnen nemen aan het verkeerd. De praktijk wijst anders uit. U maakt blijkbaar zelf nooit geen vergissing in het verkeerd? Proficiat want dan bent u de eerste persoon ter wereld.

Wanneer er veel ongelukken gebeuren kan men zich wellicht beter afvragen of de situatie wel duidelijk/overz ichtelijk genoeg is? Gezien het aantal ongelukken op deze kruising is dat dus niet het geval.

Normaal ben vind ik het ook makkelijk om de gemeente maar de schuld te geven, maar in dit geval mag de gemeente best flexibel zijn en erkennen dat het inderdaad onoverzichtelij k is voor de gemiddelde weggebruiker.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl