Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

UPDATE: Inbraak bij Primera aan de Sint Antoniusstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5933 keer bekeken

Waalwijk - Twee 25-jarige mannen werden gearresteerd nadat zij er vandoor gingen met de buit van een inbraak. Andere dieven waren hen voor geweest en hadden een deel van de buit op straat achtergelaten. De twee gelegenheidsdieven werd gearresteerd nadat ze zich dertien achtergebleven pakjes sigaretten toe-eigenden.

In de nacht van donderdag 24 september op vrijdag 25 september 2015 werd ingebroken in een sigarettenzaak aan de Sint Antoniusstraat. Het inbraak alarm trad om 03.00 uur in werking. De nog onbekende daders sloegen een ruit kapot. Vervolgens werden sigaretten uit de winkel gestolen en reden ze in een auto (vermoedelijk een zwarte Volvo) weg.

De gearriveerde agenten werden door een getuige gewezen op een andere auto, een groene Skoda. Deze getuige vertelde dat de twee inzittenden er vandoor waren gegaan met sigaretten die door de oorspronkelijke daders op straat waren achtergelaten. Het duo werd achterhaald en gearresteerd. In de auto werden dertien pakjes sigaretten gevonden.

Beide Waalwijkers (25 jaar) werden overgebracht naar het politiebureau. Camerabeelden ondersteunden het verhaal van de getuige. Bovendien bekenden de mannen dat ze wisten dat er kort tevoren was ingebroken in de winkel. De zaak tegen een van hen werd geseponeerd. De ander kreeg in opdracht van de Officier van Justitie een boete van € 200,- opgelegd. De politie is nog op zoek naar de andere verdachten die de inbraak pleegden.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 25 september 2015 21:06

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl