Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Inbreker(s) eten barbecue vlees op voor moederdag aan de Weteringweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5619 keer bekeken

Op zondag 10 mei 2015, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een inbraak aan de Weteringweg.

Bij de volkstuinvereniging was weer ingebroken. Dit keer was de schade enorm. De eigenaren van het tuinhuisje hadden enkele weken daarvoor heel hun tuinhuisje opgeknapt. Toen ze vanmorgen naar hun tuinhuisje gingen om alles klaar te maken voor moederdag kregen zij de schrik van hun leven. Er was ingebroken in het tuinhuisje en het was een grote ravage.

De eigenaresse vertelde aan de fotograaf dat ze vandaag met haar kinderen en kleinkinderen wilde gaan barbecueën. "Al het vlees had ik de dag ervoor al klaar gemaakt, en nu is alles weg." De inbreker(s) hebben namelijk al het vlees wat was bestemd voor de barbecue gebakken en opgegeten. Ook een slaapbank was gebruikt.

Het inbrekers gereedschap, een hamer en koevoet, hebben ze als aandenken achter gelaten. Ook een erfstuk, een oude klok, was van de wand afgehaald en kapot gegooid. "Al maanden zijn wij het doelwit van inbraken en vernielingen zegt de eigenaresse maar dit gaat echt ver." De vrouw was erg aangeslagen. "Heel mijn tuinhuisje was netjes en nu is alles vernield. Mijn moederdag begint erg slecht."

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl