Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Meisje vliegt over motorkap van auto aan de Cartografenweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2972 keer bekeken

Op vrijdag 10 juli 2015, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Cartografenweg.

Een meisje wilde de weg oversteken met haar fiets toen er op dat moment een auto kwam aanrijden. De automobilist had het meisje niet gezien en reed haar aan. Omstanders en kinderen die het ongeval hebben zien gebeuren zagen het meisje over de motorkap van de auto heen vliegen en met haar hoofd tegen de voorraam van de auto aan komen.

Het personeel van de ambulancedienst heeft het meisje onderzocht. De kinderen die alles hebben zien gebeuren waren erg aangedaan.

Op de kruising zijn al meerdere ongevallen gebeurd.

Bekijk de foto's:

Reacties  

#1 Pat 10-07-2015 14:15
Zoals ik al bij eerdere ongevallen op deze kruising heb vermeld, hier moeten eerst doden vallen voordat men vanuit de gemeente iets gaat ondernemen! Leg er een rotonde neer, dan wordt ook gelijk de snelheid eruit gehaald. Ik zie en hoor dagelijks motoren en auto's voorbij scheuren alsof ze op een circuit zitten.
#2 robbert 10-07-2015 14:29
Wat is er lastig aan deze kruising? kom op zeg elke keer als er ongelukken gebeuren ligt het aan de overheid. dit is een door eenvoudige kruising waar iedereen die zijn theorie niet bij een pakje boter gekregen heeft precies weet wat er moet gebeuren. je kan alles aan blijven passen, maar dat slaat natuurlijk nergens op!
#3 Arjan 10-07-2015 15:18
Ja hoor, natuurlijk ligt het weer aan een 'levensgevaarli jke' kruising. Wat een onzin! Ik rij daar dagelijks en er is niks mis met die kruising. Wat er mis is is dat tegenwoordig veel mensen maar als een kip zonder kop rondrijden, niet uitkijken, geen richting aangeven en zo kan ik nog wel even doorgaan!
Dit geldt ook voor de scholieren die dagelijks over de Cartografenweg rijden. Met z'n vieren naast elkaar is geen uitzondering. Hiermee veroordeel ik niet de scholier die hier is aangereden omdat ik niet weet wat er precies gebeurd is.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl