Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Papier in brand tegen internetkast aan de Tom Mandersstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2758 keer bekeken

Op zaterdag 9 juli 2016, rond de klok van 02:45 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een buitenbrand aan de Tom Mandersstraat.

Mensen uit de buurt zagen een hoop papier in brand staan tegen een internetkast en belde meteen de brandweer. Volgens enkele mensen uit de straat is het internet uitgevallen als gevolg van de brand.

De brandweer had het vuur snel geblust en heeft een bedrijf ingeschakeld om naar de kast te komen kijken. De brandweer had een warmte beeldcamera gebruikt om te kijken als de internetkast van binnen nog warm was.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 M.v. Venrooij 09-07-2016 05:32
Ik zie het deze nacht ook, massaal staan de hopen papier opgestapeld tegen de huizen etc, In plastic bakken enz. Ze komen het de volgende ochtend ophalen. Het is helaas niet anders als dat je dit (je ziet het hier als voorbeeld in Sprang)niet buiten kunt zetten. Gewoon heel gevaarlijk! Zet het papier gewoon de dag buiten als men komt ophalen, zo vroeg komen ze echt niet!
#2 Un Wolluker 09-07-2016 16:58
@1

Inderdaad ... en dat geldt ook voor de plastic zakken!! Die staan soms al 2 of 3 dagen van tevoren buiten op de stoep. Eerst zijn het er 2, en vervolgens denken andere mensen dan ook dat ze de zakken moeten buitenzetten. Gevolg? Drie dagen van tevoren ligt de stoep vol met zakken, en als het dan ook nog waait liggen ze vervolgens overal op straat. Kijk a.u.b. eerst goed wanneer het wordt opgehaald, voordat je zomaar iets op straat zet!!!

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl