Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Politie vraagt inwoners Waalwijk alertheid vanwege woninginbraken

Bericht geplaatst op // 5186 keer bekeken

Waalwijk - De politie vraagt de inwoners van de gemeente Waalwijk om vanwege een toename van het aantal woninginbraken om extra alert te zijn en uit te zien naar twee mogelijke inbrekers. De afgelopen twee weken is namelijk een koppel, met name overdag, in beeld gekomen als eventuele verdachten.

Signalement van de man: -normaal postuur -170 -180 cm groot -zwart stijl haar -getinte huidskleur -bol/rond gezicht -20-30 jaar oud -donkere kleding.

Signalement van de vrouw: -volslank postuur -midden 20 - kleiner dan de man - bruin haar in een staart - -donkere kleding - licht bruin jasje - licht bruine schoudertas

Indien mensen in bovenstaande combinatie gezien worden bij verdachte situaties, wordt gevraagd om direct de politie via 112 te bellen en dan ook de eventuele vluchtrichting en / of vervoermiddel door te geven. Dit geldt ook indien andere personen gezien worden, waarvan door hun gedrag vermoed wordt dat zij op inbrekerspad zijn .

De afgelopen twee weken werden woninginbraken gemeld op de St.Crispijnstraat, de Tempelierstraat, de Puccinistraat (2), de Sweelinckstraat, de Carl Maria von Weberstraat en de Dr. Van Karnebeeklaan

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 06 november 2014 11:07

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl