Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Project 'Waaks' start in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4212 keer bekeken

Waalwijk - Alle (geregistreerde) hondenbezitters in Waalwijk hebben vandaag een brief in de bus gekregen met de uitnodiging om mee te werken aan een nieuw initiatief voor buurtpreventie; het project Waaks. Waaks is een samenwerkingsverband van politie, gemeente en hondenbezitters om de veiligheid in de wijk te verhogen en criminaliteit tegen te gaan.

Met de inzet van hondenbezitter hoopt de politie extra ogen en oren in de wijk te krijgen. Vaak lopen zij met hun viervoeter dezelfde ronde en herkennen zo afwijkende zaken. Door dit op zo'n moment via de reguliere politienummers 0900-8844 of 112 aan de politie te melden, hoopt de politie de heterdaadkracht te verhogen.

Hondenbezitters kunnen zich voor het project Waaks aanmelden via het e-mailadres Waaks.Waalwijk@mw-brabant.politie.nl of aan het politiebureau aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle. Na aanmelding ontvangt de deelnemer binnen enkele weken een aanmeldbevestiging en uitleg in welke situaties de politie gebeld kan worden. Het project Waaks vindt plaats in navolging van enkele wijken in Den Haag.

Laatst aangepast op 15 februari 2014 10:27

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl