Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Schietpartij aan de Sweelinckstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 7680 keer bekeken

Op dinsdag 19 mei 2015, rond de klok van 21:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een schietpartij aan de Sweelinckstaat. 

Een man is gewond geraakt in zijn been tijdens een schietpartij. Wat de reden achter de schietpartij is en hoe de man eraan toe is, is nog niet bekend. De straat is afgezet met linten. Het slachtoffer is per ambulance naar het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie is in de buurt op zoek naar de dader, die voortvluchtig is. De politie is met minimaal 6 eenheden uitgerukt, er waren zo'n 8 politiewagens ter plaatse.

De technische recherche is momenteel druk bezig met het onderzoek naar de toedracht.

Reacties  

#1 Jj 20-05-2015 08:12
Tja waarom word je neer geschoten is vaak niet moeilijk te raden kijk maar naar het nieuws laaste tijd niks anders dan afrekeningen, als de politie van de overheid nou is de mogelijk hijd krijgt om snotapen in dure autos aan de kant te zetten en desnoods auto in beslag te nemen (omdat ze niet werken maar wel een peperdure auto rijden) dan kun je al een deel de kop in drukken wij moeten ook hard werken en zulke moeten dat ook dus overheid doe er wat aan en snel ook dan krijg je dit soort incidenten niet meer zo snel,
#2 Fkzk 20-05-2015 14:09
Door mensen net als jou is de belasting hier in nederland duur
#3 Jij 20-05-2015 15:59
Je kan niet eens fatsoenlijk Nederlands typen,ga dat maar eerst maar is even leren goed?
#4 Oz 20-05-2015 17:08
@3

Volgens mij gaat de discussie niet over "fatsoenlijk Nederlands spreken", maar als je het iemand anders verwijt, neem dan eerst even je eigen taalgebruik onder de loep. Daar schort namelijk ook het nodige aan.

On topic: is er inmiddels meer bekend? Is er al een dader aangehouden?
#5 ikk 20-05-2015 23:07
ben het mee eens, ze moeten de jongen wat meer mogelijk heden geven laten we eerlijk die geen ddiploma's hebben die worden van het ene werk naar hetoe andere werk gestuurd,dan die uitzendbureau dan de andere , dan kieSen ze de makkelijkste weg dat is uitkering en dealen. wat meer buurthuizen met lleuke aactiviteiten niet zoveel actie films pc/telefoon ect hebben de jongeren verpest jongeren hebben de ouders in hand niet de ouders hun kinderen. Helaas komt het besef na de zonde

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl