Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Vloekende bejaarde (74) trekt mes tijdens verkeersruzie in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3805 keer bekeken

WAALWIJK - Een 74-jarige man heeft maandagmiddag in Waalwijk een automobiliste met een mes bedreigd. Dat gebeurde tijdens een verkeersruzie op de Burgemeester van der Klokkenlaan.

De bejaarde man reed rond vijf uur op zijn fiets over de Mr. van Coothstraat in Waalwijk. Op dat moment sloeg een 29-jarige automobiliste uit Sprang-Capelle af richting de Burgemeester van der Klokkenlaan.

Zij zag hierbij de fietser over het hoofd en kwam op een haar na in aanraking met de man, die een noodstop moest maken en tegen de grond viel.

Om hulp te verlenen, stopte de automobiliste even verderop haar auto en opende haar raam om het slachtoffer te woord te staan.

De man reed intussen haar kant op en smeet zijn fiets voor de auto. Vervolgens liep hij al scheldend richting het portier van de auto. Hij liet de vrouw hard schrikken door een zakmes te trekken en haar daarmee te bedreigen.

Een omstander zag alles gebeuren en wist op tijd in te grijpen. De bejaarde man fietste weg in de richting van winkelcentrum De Els, waar hij door de gewaarschuwde agenten in de boeien werd geslagen.

Welke straf de bejaarde man boven het hoofd hangt, moet verder onderzoek uitwijzen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl