Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Waalwijkse (92) slachtoffer babbeldievegge

Bericht geplaatst op // 2577 keer bekeken

Waalwijk - Een 92-jarige Waalwijkse is zondagmiddag 14 december 2014 in haar woning in de wijk Besoijen het slachtoffer geworden van een babbeldievegge met een handlanger. De dieven hebben de kluis gestolen met daarin contant geld en sieraden.

Het slachtoffer verklaart dat rond 15.00 uur bij haar woning in een complex werd aangebeld. Een vrouw belde aan die vertelde dat ze kennis kwam maken omdat ze het appartement onder haar had gekocht. Ook vroeg de onbekende vrouw of ze even binnen mocht kijken om de indeling te zien. De bejaarde vrouw liet haar binnen. Terwijl zij de woonkamer en keuken liet zien, hoorde ze een harde klap vanuit de slaapkamer. De bezoekster zei daarop dat ze weer moest gaan. Nadat ze via de voordeur vertrokken was, ontdekte de bewoonster dat haar kluis met daarin contant geld en sieraden vanuit haar slaapkamer was gestolen. De vrouw die haar aan de praat hield was circa 1.55 meter lang. Ze was getint, had donker haar en sprak gebrekkig Nederlands. Ze droeg donkere kleding. Van de handlanger die vermoedelijk binnendrong terwijl de bewoonster aan de praat werd gehouden is geen signalement bekend. De politie stelt een nader onderzoek in.

Reacties  

#1 Jj 16-12-2014 08:49
Sneu voor de oudere vrouw, dat andere tering mens moeten ze opsluiten en nooit meer loslaten en op water en brood dat is zelfs nog te veel en de hand langer ook, gewetenloze stink dieren, je moet van andermans spullen af blijven ga maar werken voor je geld kut wijf en die hand langer ook, Oja politie ik hoop echt dat jullie hun pakken en een flinke straf geven, en voor de oudere vrouw hoop ik echt dat ze de spulletjes terug krijgt dit is in en in triest, sterkte toe gewenst

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl