Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Gewapende overval op sushi-frietzaak in Waalwijk, daders ontkomen

Bericht geplaatst op // 4746 keer bekeken

WAALWIJK - De politie in Waalwijk is donderdagavond op zoek geweest naar twee overvallers van een sushi- en frietzaak aan de Victoriestraat. Die drongen de zaak iets na 21.00 uur binnen met een wapen. Daarna zijn ze ontkomen.

Agenten reden rond met auto's en motoren, in de hoop de twee tengere verdachten aan te houden. Kort na de overval is ook even gezocht met een politiehelikopter, die toevallig in de buurt was. Maar de overvallers werden niet meer gevonden.

Volgens mensen in de buurt drongen twee gewapende mannen het restaurant iets na 21.00 uur binnen via de achterkant, aan de Poolsestraat. Via de achterkant zijn ze later ook weer gevlucht. Ze waren te voet, maar zijn mogelijk op een brommertje weggereden.

Ze hebben geld meegenomen, maar om hoeveel het gaat is nog niet bekend. Ook is het de politie nog niet helemaal duidelijk met wat voor wapens de overvallers binnen kwamen.

Mensen in de buurt van het restaurant hebben een Burgernetmelding gekregen op hun telefoon. De politie zocht naar twee mannen van rond de twintig jaar oud. Rond 22.15 uur bleken de daders onvindbaar en kregen burgers het bericht dat ze niet langer hoefden uit te kijken naar de twee. In het restaurant is donderdagavond sporenonderzoek gedaan.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 26 oktober 2017 22:35

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl