Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Aanrijding op kruising Putstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3924 keer bekeken

Op dinsdag 5 juli 2016, rond de klok van 17:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Putstraat.

Op de kruising, waar al meerdere ongevallen zijn gebeurd, waren 2 auto’s tegen elkaar gebotst. Een van de bestuurders wilde afslaan, maar zag de tegemoetkomende auto niet aan komen. De beide bestuurders hebben nog geprobeerd om te remmen maar dit mocht niet meer baten. Een van de auto's was nog maar net 1 maand oud.

Niemand raakte gewond.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 05 juli 2016 19:35

Reacties  

#1 joop 05-07-2016 21:06
Inderdaad een rot kruising je verwacht niet dat als je groen krijgt om af te slaan ook rechtdoor groen heeft vanuit tegenovergestel de richting.
#2 Un Wolluker 06-07-2016 00:32
@1

Als het goed is kun je dat aan de vorm van de stoplichten zien. Als een stoplicht een pijlvorm heeft, dan betekent het dat je geen tegenliggers hebt als je afslaat. De tegenovergestel de rijrichting moet dan wachten als jij groen hebt. Als het stoplicht gewoon de 'normale' ronde vorm heeft, dan kun je wél tegenliggers verwachten als je afslaat. In beide gevallen sowieso altijd goed opletten. Dat je voorrang hebt, betekent niet dat je het ook altijd krijgt.
#3 nel 06-07-2016 10:17
Het heeft mij ook een keer verrast. Toen gaf de bestuurder die afsloeg mij geen voorrang, gelukkig op tijd kunnen stoppen. Je verwacht het ook eigenlijk niet want wanneer je vanuit de Ambrosiusweg komt en linksaf naar de Smeelelaan wilt rijden gaan de stoplichten NIET tegelijk, maar wanneer je rechtsaf vanuit de Ambrosiusweg naar de Putstraat rijd wel.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl