Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

UPDATE: Onderzoek naar poging tot openbranden geldautomaat Albert Heijn in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 9890 keer bekeken

Waalwijk - De politie onderzoekt een incident waarbij dinsdagochtend geprobeerd is om een geldautomaat open te branden in een supermarkt aan het Bloemenoordplein in Waalwijk.

Rond 3.45 uur kregen agenten een melding van het incident, waarbij drie daders met bivakmutsen betrokken zouden zijn. Ze zouden er met een auto vandoor zijn gegaan in de richting van het Dr. Mollercollege.

Eenmaal ter plaatse zagen ze dat de winkel vol met rook stond en dat er een brandlucht hing. Na onderzoek door de brandweer en een explosieven-expert van de politie werd de supermarkt vrijgegeven voor technisch onderzoek. Het lijkt erop dat de daders niet geslaagd zijn in hun poging om geld mee te nemen.

Iedereen die iets heeft gezien of meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 05 juli 2016 11:13

Reacties  

#1 Relo 05-07-2016 07:51
Hopelijk is alles op camera's opgenomen en kunnen deze vieze vuile smerige klote criminelen opgeladen worden, de politie moet maar is strenger optreden en zware straffen geven aan dit tuig of enkele reis naar hun eigen land als het om buitenlanders gaat zulke verpeste het voor de rest in Nederland.
#2 Un Wolluker 05-07-2016 11:01
@1

Er is helemaal niet duidelijk wie hiervoor verantwoordelij k is, dus wijzen naar buitenlanders is hier totaal niet op z'n plaats.

Als je goed kijkt dan kun je op foto 13 in de reflectie die grappige supermarktmanag er van vroeger uit de Albert Heijn-reclames zien! Toch nog een klein grappig dingetje aan deze verder trieste situatie. Laten we hopen dat de daders gevonden worden.
#3 Dennis 05-07-2016 11:10
Met zo'n reactie zal je het wel oplossen Relo!!!
Zit er überhaupt censuur op deze site wat betreft taalgebruik of wordt alles maar geplaatst?
Je kan de regels zo net zo goed weghalen van je website.....

Groet een adverteerder
#4 Tarik 05-07-2016 13:17
Haha Relo! Wat ben jij dapper zeg!

Als het buitenlanders zijn !??

Ga toch fietsen man.. Stoere jonge achter zijn computer
Probeer het reëel aan te pakken kijk eerst naar de oorzaak en dan naar het gevolg. Ga niet meteen beslissingen nemen. Dat is de reden waarom volgens jou geciteerde zin ' verpeste het voor de rest in Nederland.

Het is geven en nemen niet alleen nemen
#5 germania 05-07-2016 21:06
@Tarik.Wat is er mis met de reactie van Relo.Voel je jezelf aangesproken ofzo.Hij gebruikt toch duidelijk het woord "als"in de zin.Dit is een vorm van democratie die naar mijn idee die gewoon geuit mag worden
#6 Un Wolluker 06-07-2016 00:26
@5

Die mensen hadden bivakmutsen op. Het had iedereen kunnen zijn. Wat @1 doet met zijn opmerking over buitenlanders is een vorm van zeer onsmakelijke stemmingmakerij . Dat is wat er mis mee is. Het insinueren dat dit door buitenlanders zou zijn gedaan heeft totaal niks maar dan ook niks met een democratie te maken. Hooguit met xenofobie en vooringenomenhe id, en laat daar nu juist wel een hele hoop mis mee zijn. We leven in een land waar je pas schuldig bent als dat is bewezen, en niet in een bananenrepublie k waar we zomaar kunnen roepen dat "de buitenlanders" het wel zullen hebben gedaan. Zo werkt het hier dus niet.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl