Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Gietvloeren: hedendaags design in je huis

Bericht geplaatst op // 167 keer bekeken

Gietvloeren zijn ontzettend populair. Waar je ze eerst vooral op drukbezochte plekken zoals treinstations of in voetbalstadions zag, zie je nu ook dat een gietvloer in je huis steeds vaker voorkomt. Geen saaie grijze betonlook vloeren, maar de meeste mooie en stijlvolle gietvloeren zie je voorbij komen. Niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in hun woning. Een gietvloer heeft namelijk, naast het prachtige uiterlijk en design, nog veel meer voordelen.

De voordelen van gietvloeren

Het hebben van een gietvloer kent vele voordelen. Een gietvloer is duurzaam omdat hij jarenlang meegaat. Doordat de vloer uit verschillende lagen is opgebouwd en is afgewerkt met een speciale toplaag is de vloer goed beschermd. De vloer is erg stevig door deze manier van leggen. Daarnaast is de vloer ook makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Je kunt de vloer zowel nat als droog schoonmaken. Hiervoor kun je gewoon jouw eigen producten gebruiken. Zowel de schoonmaakproducten als de schoonmaakattributen kun je dus helemaal naar eigen wens uitzoeken, er zijn geen speciale middelen of andere producten nodig. Zo kun je lekker op jouw eigen manier aan de slag gaan. De beschermlaag zorgt er ook voor dat vlekken zich niet aan de vloer hechten. Wanneer er een beker drinken over de vloer gaat of een bord met pasta op de grond valt, heb je de vloer zo weer schoon. Zonder dat er vlekken achterblijven. Wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld jonge kinderen in huis hebt. Een ander voordeel van een gietvloer is dat deze krasbestendig en slijtvast is. Ideaal binnen een druk huishouden. Ook vloerverwarming is goed te combineren met een gietvloer. Lekker warm aan je voeten én heerlijk voor spelende kinderen of rondlopende huisdieren. Nooit meer koude voeten!

Een gietvloer passend bij jouw interieur

De voordelen van gietvloeren lijken bijna wel eindeloos te zijn. Het is dus ook niet zo gek dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Gietvloeren zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Elk met zijn eigen speciale eigenschappen, geschikt voor verschillende gebruiksdoeleinden. Voor in woningen is een polyurethaan vloer de meest geschikte vloer. Deze vloer is sterk, maar voelt door het relatief flexibele oppervlak toch zacht aan. Wel zo fijn wanneer je er met blote voeten of sokken op loopt. Een polyurethaan vloer, ook wel een PU vloer genoemd, is te combineren met vloerverwarming.

Wanneer je een vloer uit gaat zoeken voor in jouw woning dan is het belangrijk om te letten op de stijl die je graag in je huis wilt hebben. Hier kun je de kleur van de vloer op aanpassen, je kunt kiezen voor een vloer in één kleur of voor een duokleur. Ook hierin zijn weer verschillende mogelijkheden. Welke kleur of kleurcombinatie je ook kiest, met een gietvloer weet je zeker dat je een strak design zult krijgen en een frisse uitstraling. Met deze vloer kun je jarenlang genieten, door steeds te blijven spelen met accessoires en kleurgebruik raak je nooit uitgekeken.

« ouder nieuwsitemCruciale tools voor veiligheid
Meer in deze categorie:
Terug naar overzicht: Ondernemend nieuws

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl