Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Hoe kun je als brandweerman bijverdienen?

Bericht geplaatst op // 90 keer bekeken

Een van de beste dingen van brandweerlieden is hun werkschema. Brandweerlieden hebben meestal meerdere dagen per week vrij, wat hen de mogelijkheid biedt om andere bijbanen te nemen om extra geld te verdienen. Dit kun je al doen met behulp van een Bitcoin app voor Android of iOS. Door crypto te kopen kun je namelijk bijverdienen, al moet je je investeringen dan wel met winst verkopen. Dit is tevens het geval bij aandelen kopen. Natuurlijk brengt dit risico’s met zich mee aangezien de markt ook ineens kan kelderen waardoor je juist verlies maakt. Heb je geen zin in de risico’s van Cardano coin kopen? Kies dan voor een van de onderstaande manieren om bij te verdienen als brandweerman!

Instructeur:

Als brandweerman zijn de vaardigheden die je hebt je beste troeven om extra inkomen te verdienen. Je kunt profiteren van je vaardigheden door betaalde cursussen en trainingen aan te bieden die verband houden met je werk. Als je bijvoorbeeld vaardigheden hebt geleerd die je hebt opgedaan in je opleiding tot brandweerman, kunnen deze winstgevend zijn. Mogelijk heb je al een training gevolgd en heb je uitgebreide kennis over Pediatric Advanced Life Support (PALS), Advanced Cardiac Life Support (ACLS) en cardiopulmonale reanimatie (CPR). Breng ze op de markt voor mensen die brandweerman willen worden en gebruik je ervaring om instructeur te worden en een passief inkomen te verdienen met deze kans.

Veiligheidsadviesbureau:

Het is een uitstekende keuze om een klein bedrijf te hebben als je een brandweerman bent. Je kunt je eigen bedrijf voor veiligheidsadvies hebben dat huiseigenaren of eigenaren van onroerend goed inspectiediensten aanbiedt om hen bewust te maken van brandgevaar. Je kunt beoordelen of de bewoners worden beschermd in overeenstemming met de geldende standaardcodes en brandveiligheidspraktijken. Je kunt ook hun brandbeveiligingssystemen en hun gebouwkenmerken beoordelen. Door dit te doen, kun je aanbevelingen schrijven om hun brandbeveiligingssystemen en gebouwkenmerken in overeenstemming te brengen met de brandveiligheidscodes en -normen.

Fitnessinstructeur:

Brandweerlieden zijn fit omdat ze zijn opgeleid om zwaar materieel te bedienen en te dragen. Er zijn ook momenten dat ze individuen uit de brandende eigenschappen moeten halen. Als je een brandweerman bent die altijd in goede conditie blijft, kun je overwegen om fitnessinstructeur te worden. Je kunt een personal trainer cursus volgen en klanten krijgen. Je kunt je inzetten voor een aantal lessen per week en een paar uur coachen. Zo kun je een goed schema creëren als fitnessinstructeur terwijl je ook gewoon brandweerman kunt blijven.

Documentatiebedrijf:

Voor veel brandweerlieden is het een interessant vak om bij calamiteiten of brand foto's te maken van de bezittingen van de mensen. Aangezien mensen hun verzekering kunnen claimen wanneer ze de dingen die verloren of beschadigd zijn inroepen, kan een documentatiebedrijf voor vaste activa nuttig zijn voor verzekeringsmaatschappijen. Voor dit soort bedrijven zijn de opstartkosten laag. Als je goede connecties hebt in dit wereldje, kun je namens elke verzekeringsmaatschappij werken en betaald worden voor het verzamelen van afbeeldingen of het gaan naar de locatie waar een brand heeft plaatsgevonden.

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl