Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Mobiele airco kopen en veilig gebruiken

Bericht geplaatst op // 90 keer bekeken

Tijdens de warme zomers die we tegenwoordig hebben kan een airco eigenlijk niet meer ontbreken aan je huis uitrusting. We klagen in de winter dat het warm moet worden, maar als het dan zo ver is is het te warm. Bijna iedereen zoekt de verkoeling op tijdens de warme dagen. Afkoelen tijdens de hitte gaat lastig als je huis ook een sauna is geworden. Een mobiele airco kopen is een aankoop waar je dan misschien even over na moet denken. Er zijn genoeg redenen om een mobiele airco aan te schaffen voor de hete dagen, zeker als er geen vast airco systeem is. Een mobiele airco kan een ruimte snel koelen en heeft nog vele andere voordelen. Het is een redelijk zuinige manier van koelen en ook nog snel, wat wil je nog meer. Lees hier meer over een mobiele airco en het veilig gebruiken van een airco!

Apparaten niet aan laten staan

Brandveilig gezien is het aan laten staan van apparaten in de nacht of als je weg van huis bent niet zo’n verstandig idee. Laat je airco dan ook niet aan staan als je gaat slapen of als je weg gaat. Je hebt geen controle over apparaten, dus laat niks aan staan als je er niet (bewust) bent. Laat je airco niet aan staan, dit is niet veilig. Je wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurt. Laat daarom altijd alle apparaten, dus ook de airco uit staan als je er niet bent. Zet hem alleen aan als dat nodig is en je er bent. Dan kun je genieten van heerlijk verkoelde ruimtes!

Verschillende airco’s

Er zijn verschillende airco’s, een mobiele airco met slang, een mobiele airco zonder slang, de meest simpele airco’s en hele uitgebreide. Het hangt er ook vanaf waar en hoe vaak je de airco gaat gebruiken. Een airco met slang, de naam zegt het al, hier zit een slang aan. Die moet wel via een raam of deur naar buiten om te ventileren. Dan heb je ook een raam afdichting nodig. Wil je het simpel houden? Ga dan voor een simpele mobiele airco zonder slang. De airco’s zonder slang hebben exact dezelfde voordelen en functies als de airco met slang. Ze zijn duurzaam, hebben een laag energieverbruik, zijn efficiënt in koelen en hebben een ingebouwde timer etc. Het verschil zit hem enkel in de slang. De mobiele airco 12000 btu is ook een hele fijne airco.

De voordelen van een mobiele airco

De mobiele airco heeft vele voordelen. Een aantal technische voordelen:

- De airco’s met slang zijn voorzien van een grote soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display
- Energielabel A, laag energieverbruik
- Duurzame airco, vermindert broeikaseffect
- Zelf verdampend systeem
- Verbeterde koel efficiëntie in huis
- Ingebouwde timer, afstandsbediening, windsnelheid aanpassen

Mobiele airco kopen

Een mobiele airco kopen is een goede beslissing voor de komende warme zomerdagen. Gebruik de airco veilig en het is echt een heerlijk apparaat. Hij geeft verkoeling op de warme dagen dat je het nodig hebt. Koop jouw mobiele airco en geniet binnenkort van een heerlijk koele ruimte in huis of op het werk!

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl