Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Led inbouwspots voor duurzame verlichting

Bericht geplaatst op // 137 keer bekeken

Ze zijn al razend populair en aan de opmars van de led inbouwspots lijkt voorlopig ook geen einde te komen. Er zijn verschillende redenen aan te geven voor die opmars, zoals overigens ook de opbouwspots steeds meer gebruikt worden.

Zo ziet u alleen de lichtstraal nog, de rest is weggewerkt

Prachtig ingebouwde spotjes in uw verlaagde plafond. Wie kent ze niet, deze led inbouwspots. U ziet nadat u de led inbouwspots hebt geplaatst alleen nog de lichtstraal en de rest is keurig weggewerkt onder uw verlaagde plafond. Met deze spots creëert u steeds de mooiste lichteffecten die elke ruimte goed doen. Zeker als u de inbouwspots combineert met bijvoorbeeld gekleurd licht en zeker als u kiest voor een led dimmer. U creëert dan hard licht als u een boek leest en verzacht de verlichting als u het gezellig in uw huis wilt maken. U bent dan pas echt de baas over uw eigen licht.

De vele voordelen van led verlichting

De inbouwspots met led bieden u meer voordelen. Led verlichting is het helemaal en heeft de gloeilamp ondertussen al lang en breed doen vergeten. Het gebruik van led inbouwspots brengt u veel goeds. Dat heeft te maken met het zeer brede aanbod dat er tegenwoordig is, maar vooral ook met de voordelen van led verlichting. Led verlichting staat voor duurzame verlichting en beperkt de stroomkosten. Die kosten gaan namelijk zomaar met 90 procent naar beneden. De duurzaamheid vertaalt zich in een langere levensduur, zeker afgezet tegen de gloeilamp. Een led lamp werkt altijd meteen voor de volle 100 procent en is ook nog eens beter voor het milieu. Led verlichting is duurder in aanschaf, die investering verdient u terug door de structureel lagere energierekening.

Tegenhanger zijn de inbouwspots die u monteert zonder te boren

De led inbouwspots hebben zich een zeer stevige positie weten te bemachtigen in de wereld van de verlichting. Tegenhanger is overigens de opbouwspot. Dan ziet u wel de armaturen aan uw plafond of aan de wand. Voordeel van opbouwspots is echter dat u ze kunt bevestigen zonder te boren. En zo heeft alles zo zijn voordelen.

Kijk goed naar de IP-waarde voor buitengebruik

De led inbouwspots worden ook bedrijfsmatig vaker en vaker gebruikt en worden zelfs in de buitenlucht gebruikt. In dat kader is het wel verstandig om goed naar de IP-waarde te kijken. Die IP waarde namelijk, vertelt u hoe goed het bestand is tegen regen, sneeuw en wind. Hoe hoger de waarde, hoe beter de inbouwspots bestand zijn tegen de weerselementen.

Maak gebruik van online tools

Omdat het aanbod van inbouwspots tegenwoordig zo groot is en de mogelijkheden bijkans oneindig, kunt u online gebruikmaken van een van de online tools. Ze kunnen u helpen om er achter te komen welke led inbouwspots precies aansluiten bij uw situatie en uw wensen. Led inbouwspots hebben het heden en nadrukkelijk ook de toekomst. De kwaliteit wordt nog steeds verbeterd en de mogelijkheden met led verlichting zullen de komende jaren alleen maar groter worden.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 07 juli 2021 18:10

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl