Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Vrouwelijke hulpdiensten fit en gezond

Bericht geplaatst op // 173 keer bekeken

Indien er aan hulpdienst personeel zoals brandweerlieden gedacht wordt, wat komt er direct in u op? Stoere mannen met slangen, zware laarzen en dikke jassen aan, toch?

Vergeet de vrouwen hierbij niet! Vrouwelijke reddingswerkers is ook een normaliteit aan het worden en zijn meer dan nodig! Of het nu om een ambulanceteam, brandweerbrigade of een politieagent gaat.

Een van de belangrijkste eisen die aan deze beroepen gesteld worden is fitheid. Tussen de bedrijven door wordt er door middel van trainingen alles uit uw lijf geperst waardoor u volop presteren kunt indien er nood aan de man is. Denk aan traplopen, rennen met gewichten, zware objecten dragen, slangen slepen etc. Het doen van deze intensieve handelingen in het dagelijkse leven vraagt nogal wat van ons lichaam. Hoe zorgt u ervoor dat u fit aan de start staat van de volgende fysieke uitdaging en wat heeft u hiervoor nodig? Veiligheidsschoenen, brandweeruniform, helm, sokken, laarzen, kogelvrij vest, holster, riem, portofoon. Kortom, u draagt nogal wat spullen mee als hulpverlener. Maar heeft u hierbij wel eens gedacht aan de basis, oftewel het ondergoed die de basisuitrusting van ieder actief mens vormt?

Een goede sportbeha is essentieel, of het nu om kleine of grote borsten gaat. Meer comfort en extra ondersteuning maken het verschil! Zelfs met een kleinere bh-maat blijft een sportbeha een cruciaal onderdeel van uw fysieke uitrusting. Immers, een borst die veelal in beweging is, kan ervoor zorgen dat de borst gaat verzakken en pijn doet. Ook voor de grotere borstmaat zijn er mogelijkheden. Met behulp van een sport bh grote cup kan het stuiteren van de borsten tot wel 80 procent verminderd worden, wat twee keer zoveel is als bij een normale beha.

Stap met een goed en vertrouwd gevoel de brandweerauto in en ga de brand te lijf met een comfortabel gevoel en een gezonde lichaamshouding dankzij de sport bh high support. Als politievrouw loopt u dagelijks in een speciaal uniform. Waarbij een veiligheidsvest ook wel eens aan de orde is. Dit drukt nogal tegen het lichaam aan wat gevoelig en pijnlijk is. Een sportbeha zonder beugel of bandjes biedt hierbij een oplossing.

Last van zichtbare tepels tijdens het werk? Ga voor een sportbeha met extra padding waardoor de buste mooi bedekt en verborgen blijft en tevens werkt het als kussen om de klap op te vangen. Wilt u juist opvallen dan zijn er ook sportbeha’s met prachtige stijlvolle kleuren en patronen die ontworpen zijn om op te vallen!

Blijf droog en koel tijdens het werk, dankzij de ventilerende werking van de sportbh wordt het transpiratievocht snel en gemakkelijk opgenomen door de bh en afgevoerd. Ideaal voor wanneer u zich in het zweet werkt tijdens de reddingsactie. Zowel voor de kleine als de grote maten bh voelt u zich gedurende de gehele fysieke training of werkdag goed. Houdt de volle aandacht op uw werk en wordt niet afgeleid door het constant schuren of snijden van de bh in uw lijf. Zachte stoffen en extra brede bandjes bieden extra ondersteuning en comfort.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 07 juli 2021 07:45

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl